Niels Lyngsø

Ti dages stilhed

Beluisteren in app
Hvad sker der når man trækker stikket? Forfatteren Niels Lyngsø satte sig for at gennemføre meditationsverdenens svar på en ironman: Et tidages kursus med ti timers meditation om dagen – i absolut tavshed og uden kontakt med omverdenen.

Det rokkede alvorligt ved både hans selvopfattelse og hans verdensopfattelse. Ikke alene blotlagde det intensive meditationsretreat ubønhørligt forfatterens indre kritiker. Det gav ham også et alment og tankevækkende indblik i hvad der foregår i menneskets bevidsthed når der bliver helt stille omkring en: Er der overhovedet et jeg derinde?

Den personlige beretning om de ti dages stilhed ledsages af en række nedslag i hvad den nyeste hjerneforskning siger om bevidsthed og meditation, og om hvordan vi med daglig meditation kan omforme vores hjerne.
4:27:34
Uitgeverij
Gyldendal

Andere versies

Ti dages stilhed, Niels Lyngsø

Impressies

Lola
Loladeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Virkelig god bog om sindet og meditation. Grinte en del, over de super gode beskrivelser af tankerne og følelserne. Og beskrivelsen af meditations processen er virkelig god. En bog jeg vil læse igen og igen.
Håber der kommer en opfølger.

Kasper Aarsøe
Kasper Aarsøedeelde een impressievorige maand
👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam

God bog. Godt sprog og godt fortalt. Endda humoristisk. Vil stærkt anbefale den 👍

Sofie
Sofiedeelde een impressievorige maand
👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam

Ærlig, sjov og lærerig 👌🏽

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Ti dages stilhed, Niels Lyngsø
Ti dages stilhed
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)