da
Audio
Carsten Nagel

Knock-out

Beluisteren in app
Knock-out  er en beskrivelse af en homoseksuel mands forsøg på at finde et livsgrundlag i det miljø, han uvægerligt tiltrækkes af. Vi følger Sherry, som er luksusluder og psykoterapeut, Daniel-Daniela, der er holdt op med at skelne mellem at være mand eller kvinde, den professionelle fodboldspiller og slagter Mich, samt Fabian, som sætter kærligheden højest af alt.

Ved udgivelsen i 1982 blev bogen med dens originale persongalleri hurtigt noget af en kultroman, som bramfrit og morsomt greb fat om temaer, der på mange måder var tabu; kønsroller, kærlighed, seksualitet, samliv, opbrud, frihed, død – og måske først og fremmest den enkeltes unikke identitet. Temaerne debatteres stadig intenst, og i dag er Knock-out en klassiker.

"En vellykket og med original sprogsans skrevet og inderligt morsom roman. Med en originalitet og en sproglig fantasifuldhed, så man ind i mellem græder af grin (MED, ikke AF personerne), fanger Nagel et bredt spektrum af ironi, humor, livskraft, dødsforagt og overlevelsesevne, alt parret med en indre rankhed. Mere end en bøssebog er det en bog om at turde være sig selv som menneske." – Bibliotekernes lektørudtalelse.
6:56:39

Impressies

Wat vind je van het boek?

Aanmelden of registreren

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Knock-out
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)