Erling Jepsen

Hjertets dannelse

Beluisteren in app
I den sønderjyske landsby Bramstrup står man sammen. Her vogter man over enhver bevægelse og forskydning i landskabet, ikke mindst når det gælder grænsen til Tyskland, hvorfra der kan indfinde sig både det ene og det andet, alt sammen forbundet med fare for byen og hele landsdelen.

Det private grænseværn under ledelse af byens absolutte spidser spiller en i egen overbevisning stor stabiliserende rolle, og der er ting, man ikke taler om, fx Sigvarts gård lidt uden for landsbyen, hvor der opholder sig et antal kvinder af uvis oprindelse, og hvor mange mænd har deres gang.

En dag indlogerer Christian Boldrup sig på kroen. Han er historiestuderende og på rejse for at researche til sit speciale. Sammen med kroejerens datter forfølger han et spor, som de gamle kirkebøger har sat ham på, og snart må Bramstrup-borgerne konfrontere sig med spørgsmålet om, hvad det egentlig er, de står sammen om.
7:21:10
Uitgeverij
Gyldendal

Andere versies

Hjertets dannelse, Erling Jepsen

Impressies

Annie Krogh Jensen
Annie Krogh Jensendeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard
🎯De moeite waard

Lone Lopdrup
Lone Lopdrupdeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard
🎯De moeite waard

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Hjertets dannelse, Erling Jepsen
Hjertets dannelse
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)