Matthew Reilly

De syv underværker

Beluisteren in app
For 4500 år siden prydede en slutsten af det pureste guld spidsen af Keopspyramiden. Den var et umiddelbart symbol på, men også kilden til, Egyptens magt og rigdom – angiveligt i stand til at skænke absolut globalt overherredømme til, hvem der end havde den i sin besiddelse ved tartaros-solplettens tilsynekomst. Efter ti år blev slutstenen delt i syv dele og gemt, hver del for sig, i tidens største monumenter – Verdens Syv Underværker.

Nu nærmer tartarus sig igen, og det er tid til at finde de syv brudstykker og genskabe slutstenen. Alle drømmer om at besidde den – den mest magtfulde nation i verden, Den Katolske Kirke, europæiske nationer med drømme om fortidens magt og islamiske terrorister samt en alliance bestående af otte små nationer, som hver for sig ikke ville have en chance for at få fat i slutstenen.

Anført af den karismatiske kaptajn Jack West Jr. kaster en lille eliteenhed bevæbnet med højteknologiske våben sig ud i et eventyr uden sammenligning på en international kampplads fyldt med tusind år gamle fælder. Det er et kapløb imod såvel overmagt som tiden, men de har ikke noget valg – de bliver nødt til at finde de syv brudstykker, og for at gøre det, må de først finde de forsvundne underværker.

OM DE SYV UNDERVÆRKER

"Indiana Jones møder James Bond i en forrygende cocktail af skattejagt, gådeløsning og elementær "drengerøvs-spænding". - Litteratursiden
11:27:16

Impressies

Helle Lykke Rasmussen
Helle Lykke Rasmussendeelde een impressie9 maanden geleden
👎Overslaan

Er kun nået kort ind, men har meget svært ved abstrahere fra at tingene i bogen virker for urealistiske og mangler gennemtanke.
.................,...............................
Spoilers nedenfor:
............................................................................................
....
...
.
Hvordan kan der være levende krokodiller og ikke-udtørede oliedepoter i et kompleks som skulle have været aflukket i 4000 år?
Hvordan udløses de mange omtalte fælder? Ved hjælp af fjedre, tandhjul, eller måske tyngdekraft? Og hvordan kan det gå til at de også stadig virke efter så længe? Hvis klippevæggene i den store grotte ikke kan røres eller tilhugges med moderne udstyr, hvordan skulle de gamle egyptere så have gjort det med deres bronzeredskaber??
Kort sagt for mange ting der ikke giver mening.

Pia Særmark
Pia Særmarkdeelde een impressie7 maanden geleden
💡Heel leerzaam
🌴Mooi tussendoortje
🚀Verslavend

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

De syv underværker, Matthew Reilly
De syv underværker
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)