Abehuset, Sara Gruen
da
Audio
Sara Gruen

Abehuset

Beluisteren in app
Om ”Abehuset” - lydbogMorsom, medfølende, rørende – får os mennesker til at se os selv fra en ny vinkel.

Af forfatteren til Vand til elefanterne, som er udgivet i 44 lande og har solgt over 4 mio. eksemplarer.


Lydbogen handler om vore nærmeste slægtninge, dværgchimpanserne, som vi deler 99,4% DNA med. Da vi møder dem, lever de lykkeligt i et forskningscenter, hvor de lærer at kommunikere på tegnsprog med den unge forsker Isabel Duncan. Hun forstår sig ikke på mennesker, men aber har hun forstand på, og specielt bonoboer, dværgchimpanser.

Isabel føler sig mere hjemme blandt dem end blandt mennesker. Imidlertid bliver centeret udsat for et bombeattentat, Isabel bliver hårdt såret, og aberne bliver bortført. De ender som ”stjerner” i et reality show på TV. Programmet bliver øjeblikkelig et kæmpe hit og det mærkeligste fænomen i de moderne medias historie.

Millioner af fans sidder klistret til skærmen og ser på, at aberne bestiller usund fast food, har sex uafbrudt og lever under usle, uhygiejniske forhold. Hvor aberne før blev respekteret og behandlet som levende væsener, bliver de nu ydmyget og behandlet som forsøgsdyr. De sender Isabel beskeder på tegnsprog om, at hun skal komme og hente dem.Sara Gruen serverer et stærkt indlæg mod dyreforsøg i en appetitlig og fornøjelig indpakning.
Absolut en underholdende roman, som med forfatterens viden og sædvanlige grundige research åbner op til dyreverdenen på en måde, som få romaner har gjort.”Abehuset” er indlæst som lydbog af Vibeke Søllested

i 2018 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio.
11:35:33
Uitgeverij
Lytteratur

Impressies

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Wat vind je van het boek?

Aanmelden of registreren

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Abehuset, Sara Gruen
Abehuset
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)