Hank Green

Et fuldstændig fantastisk fænomen

Beluisteren in app
En nat, da den 20-årige April May er på vejgennem New Yorks gader, kommer hun forbien kæmpestatue, som aldrig har været der før. Hun og hendes ven Andy laver en video med sig selv og statuen. Næste dag er videoen gået viralt, og April May befinder sig i centrum af nyhedshistorien om den mystiske statue, Carl, som viser sig at være dukket op i verdens 50 største byer. Ingen kan flytte statuerne, og ingen kan finde ud af, hvad de er lavet af. Før var April May en rimelig normal, ung kvinde, men efter hun er blevet involveret i mysteriet om, hvor Carl kommer fra, bliver hun og Andy berømte – og afhængige af berømmelsen.


Samtidig bliver de en del af bevægelsen Dreamers, hvis tilhængere alle har haft den samme drøm, efter at have været i kontakt med Carl.


Et fuldstændig fantastisk fænomen er en underholdende og tankevækkende roman, som bl.a. beskæftiger sig med, hvordan de sociale medier kan føre til pludselig berømmelse – og radikalisering.
10:21:29

Impressies

Jakob Sylvest Vierø
Jakob Sylvest Vierødeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten
💡Heel leerzaam
🎯De moeite waard
🌴Mooi tussendoortje
🚀Verslavend
😄Hilarisch

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Et fuldstændig fantastisk fænomen, Hank Green
Et fuldstændig fantastisk fænomen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)