Peter Gotthardt

Mesterbogen på afveje

Beluisteren in app
På vej hjem fra skole møder Mikkel en pige, der hedder Jordbær. Ved hjælp af sin magiske Mesterbog har hun åbnet en port fra sin egen verden til Mikkels. Endelig sker der noget spændende i den lille by ved Vejkøbing, hvor Mikkel bor.

Men hurtigt sker der alt for meget - for Jordbær er ikke den eneste, der kommer gennem den magiske port. Kan Vejkøbing overleve mødet med den onde dronning Natskygge, hendes lumske hjælpere og general Grynth og hans hundrede øltørstige svinebæster?

"Jagten på Mesterbogen" er en tredelt serie om drengen Mikkel, der bliver hevet ind i en anden verden, hvor han skal hjælpe pigen Jordbær på hendes mange eventyr. Serien består af følgende titler: "Jagten på Mesterbogen", "Mesterbogen på afveje" og "Truslen fra Mesterbogen".

Peter Gotthardt (f. 1946) er en dansk børnebogsforfatter og oprindeligt uddannet bibliotekar. I 2006 stoppede Gotthardt som bibliotekar på et børnebibliotek for udelukkende at koncentrere sig om sin forfattergerning. En del af arbejdet som bibliotekar bestod i at holde arrangementer for børn, og her fandt Gotthardt ud af, at den gode historie er noget, som kan få børn til at engagere sig. Inspireret af de historier, han fortalte børnene, udgav han i 1984 sin litterære debut i form af et udvalg af eventyr kaldet "Finn og hans mænd og den røde heks". Efterfølgende har Peter Gotthardt udgivet et utal af børnebøger, heriblandt "Jagten på Mesterbogen" (2000) og "De døde kommer om natten" (2003).
2:08:09

Andere versies

Mesterbogen på afveje,

Impressies

Martin Jedig Marschall Petersen
Martin Jedig Marschall Petersendeelde een impressie2 jaar geleden
👎Overslaan
💤Saai!

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Mesterbogen på afveje, Peter Gotthardt
Mesterbogen på afveje
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)