da
Gratis
Politiken

(4:6): Livestreaming i Vegas

Beluisteren in app
Stine har fået et tilbagefald og er syg af kræft igen. Det er et hårdt slag for både hende og Titan. De havde lige fået lov til at prøvesmage et normalt liv, som andre unge mennesker på deres alder lever. Et liv uden en dødstrussel hængende over hovedet.
Nu er de tilbage.
Men hvordan reagerer et ungt menneske med fremtidsdrømme og appetit på livet på en dødstrussel? I stedet for at blive lammet af apati lever Stine og Titan efter Stines motto 'Alt er nu'. Titan - og særligt Stine - begynder at planlægge et roadtrip i USA med et romantisk stop i Vegas.
Men Titan frygter, at de store rejsedrømme er urealistiske i forhold til Stines dårlige scanningsresultater. Svarene tvinger dem til at tænke i alternativer, og et vellykket skypeopkald får parret til at planlægge en helt anden rejse – måske den vigtigste i deres liv.
Lyt til fortællingen om, hvordan livet med ét kan blive ændret for altid, om en ung og spirende kærlighed, der trues af en alvorlig sygdom og om to mennesker, der kæmper for at bevare kærligheden til hinanden.
Idé, optagelse, tilrettelæggelse og produktion: Maja Flinthøj
Video: Heidi Skibsted
Podcastredaktør: Nina Kragh
0:17:39
Uitgeverij
Alt er nu
Reeksen
Alt er nu

Impressies

Wat vind je van het boek?

Aanmelden of registreren

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

(4:6): Livestreaming i Vegas
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)