Lyset vi mistede, Jill Santopolo
da
Audio
Jill Santopolo

Lyset vi mistede

Beluisteren in app
8:30:41
  • 💧1
  • 🔮1
  • 🎯1
Lucy og Gabe er begge studerende i New York, da de mødes første gang d. 11. september 2001. Mens byen er i undtagelsestilstand, finder de trøst i hinanden på en dag, der forandrer deres liv - og verden - for altid. Fordi deres første møde fandt sted under så usædvanlige og dramatiske omstændigheder, er der fra start et særligt bånd mellem Lucy og Gabe. Men da Gabe forfølger en drøm om at blive krigsfotograf og rejser til Mellemøsten, og Lucy ønsker at blive i New York og arbejde med tv, må deres veje skilles. Over de følgende tretten år er de sammen og fra hinanden af flere omgange. Størstedelen af tiden er der kontinenter imellem dem, men det særlige bånd forbliver intakt. Til sidst bliver Lucy stillet overfor et svært valg. Var det skæbnen, at de i første omgang blev ført sammen? Er det det rette valg ikke at give kærligheden en chance til?"Lyset vi mistede" er en følelsesmæssig pageturner til dig, der elskede Jojo Moyes "Mig før dig" og David Nicholls "Samme dag, næste år". En roman om drømme, skæbne, jalousi, tilgivelse - og kærlighed. Om parforhold på godt og ondt. Om at turde tage en chance og satse alt.

"Santopolo skriver om lidenskab, skæbne, kærlighed, og hvad det vil sige at være et godt menneske. En smuk og gribende historie, der vil begejstre læsere verden over." - Kirkus"Sammenligningerne med David Nicholls Samme dag, næste år er oplagte, men den her har mere tyngde." - Booklist

Jill Santopolo er en amerikansk forfatter, der har skrevet en lang række kærlighedsromaner. Hun har en bachelor i engelsk litteratur fra Columbia University og er desuden uddannet som børnebogsforfatter fra Vermont College of Fine Arts. Ved siden af virket som forfatter arbejder Jill Santopolo som redaktør for Philomen Books og specialevejleder på Columbia University.
Impressie
Voeg toe aan boekenplank

Andere versies

Lyset vi mistede, Jill Santopolo
Beluisteren in app
1Impressie
  • 💧Tranentrekkend1
  • 🔮Verborgen diepten1
  • 🎯De moeite waard1
Aanmelden of registreren
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten
🎯De moeite waard
💞Heel mooi
🚀Verslavend
🐼Schattig
💧Tranentrekkend

Måtte vente et par dage efter jeg havde læst bogen med at anmelde den. Skulle først være færdig med at tude. Læs eller lyt bogen for en fantastisk kærlighedshistorie. Spændende og velskrevet, absolut anbefalelsesværdig.

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Lyset vi mistede, Jill Santopolo
Lyset vi mistede
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)