Benjamin Sáenz

Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder

Beluisteren in app
Dante kan svømme. Det kan Ari ikke. Dante er veltalende og selvsikker. Ari har det svært med ord og tvivler på sig selv. Dante drømmer sig væk i poesi og kunst. Ari forsvinder i mørke tanker om den bror, der sidder i fængsel. Dante er lys i huden. Ari er meget mørkere. Man skulle tro, at en dreng som Dante ville være den sidste, der kunne bryde de mure ned, som Ari har bygget om sig selv.Men da Ari og Dante mødes, sker der noget. De deler bøger, tanker, drømme, latter. De lærer hinanden nye ord og begynder langsomt at omdefinere hinandens verden. Og de opdager, at universet er et stort og besværligt sted.Dette er historien om to drenge, Ari og Dante, som må lære at stole på hinanden og deres stærke venskab, hvis de nogensinde skal blive mænd.

"En nænsom, ærlig udforskning af identitet og seksualitet og en passioneret påmindelse om, at kærlighed bør være åben, fri og uden skam."

- PUBLISHERS WEEKLY

Benjamin Alire Sáenz har skrevet bøger til både unge og voksne. Han har modtaget den prestigefulde PEN/Faulkner Award for sine voksenromaner, og "Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder" har modtaget flere priser og været nomineret til endnu flere, bl.a. den ærefulde Michael L. Printz Award, som tidligere er tildelt forfattere som John Green og Jandy Nelson. Benjamin Alire Sáenz har tidligere undervist i skrivning på University of Texas i El Paso, men er nu pensioneret. Rygterne vil vide, at han skriver på en fortsættelse til historien om Ari og Dante.
8:08:38

Andere versies

Impressies

Anette Fjeldsted Kærgaard-Pedersen
Anette Fjeldsted Kærgaard-Pedersendeelde een impressie3 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam
🎯De moeite waard

Claus Attrup Madsen
Claus Attrup Madsendeelde een impressie10 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten
💡Heel leerzaam
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder, Benjamin Sáenz
Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)