Pige i tyverne, Sophie Kinsella
da
Audio
Sophie Kinsella

Pige i tyverne

Beluisteren in app
13:12:03
  • 🐼2
  • 👍2
  • 🎯1
Lara har altid haft en livlig fantasi…

Lara Lington er midt i tyverne, og hendes liv er noget værre rod: Hendes nystartede firma har i den grad startvanskeligheder, hendes forretningspartner og bedste ven er rejst til Goa på ubestemt tid, og så er hun lige blevet dumpet af sit livs kærlighed. Hun er godt nok en smule følelsesmæssigt ustabil og har en lidt for livlig fantasi, men da hun pludselig bliver hjemsøgt af et spøgelse, er hun sikker på, at hun er ved at miste forstanden.

Men på helt uforklarlig vis har ånden fra Laras nyligt afdøde 105 år gamle grandtante Sadie materialiseret sig i form af en livsglad, jævnaldrende charleston-dansende pige, og hun har et særligt ønske, før hun med ro kan gå over på den anden side: Hun vil have Laras hjælp til at finde et forsvundet halssmykke.

Lara har rigeligt med udfordringer i sin dagligdag, men i takt med hun tilbringer tid sammen med Sadie, bliver livet mere glamourøst og sjovt, og deres skattejagt udvikler sig også til en søgen efter kærlighed. Kan Sadies ånd virkelig være svaret på Laras personlige problemer, og kan to piger fra forskellige tidsperioder ende med at lære hinanden noget om livet?
Impressie
Voeg toe aan boekenplank
Beluisteren in app
4Impressies
  • 🐼Schattig2
  • 👍De moeite van het lezen waard2
  • 🎯De moeite waard1
Aanmelden of registreren
🚀Verslavend
🐼Schattig

Hvis man er til tøsebøger, er denne en af de bedre. Både sjov og anderledes på den gode måde.

Super sød bog! Good feeling og livsbekræftende! Både romantik og spænding :)

Susanne
Susannedeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard
🎯De moeite waard

😘 god

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Pige i tyverne, Sophie Kinsella
Pige i tyverne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)