De urørlige, Philippe Pozzo di Borgo
da
Audio
Philippe Pozzo di Borgo

De urørlige

Beluisteren in app
Han er utålelig, forfængelig, stolt, brutal, flyvsk og menneskelig. Uden ham ville jeg være gået til grunde. Abdel har passet mig som et spædbarn, tidlig og silde. Han har opfanget det mindste tegn fra mig, vist åndsnærværelse, hver gang jeg mistede bevidstheden, befriet mig, når jeg hang fast, beskyttet mig, når jeg var svag. Han har fået mig til at le, når jeg brød sammen. Han er min skytsdjævel.

De URØRLIGE er den sande, selvbiografiske historie bag filmen af samme navn – den mest sete franske film de sidste mange år. Om den handicappede rigmand Philippe Pozzo di Borgo – direktør i det store champagnefirma Pommery og født ind i to af Frankrigs fineste familier – og hans møde og venskab med den småkriminelle indvandrersøn Abdel, som bliver hans hjælper.

Philippe Pozzo di Borgos selvbiografiske beretning om, hvordan det lykkes ham at skabe et andet liv, livet efter ulykken, blev senere til filmen De URØRLIGE – den største publikumssucces i Frankrig nogensinde.

LEKTØRUDTALELSE
For biografilæsere, der enten har set filmen De urørlige eller ønsker at læse en gribende skildring af en utrolig skæbne. Pozzo di Borgo har den store fordel, at han kan tale, og Abdel er en fantastisk, meget underholdende og noget foruroligende hjælper, der gør sit til at bringe humor og spænding ind i tilværelsen. Samlet konklusion: En bevægende skildring af et liv, hvor mange ulykker rammer. - Lektør: Jette Landberg

OM FORFATTEREN
PHILIPPE POZZO DI BORGO, født 1951, var i mange år direktør for det store franske champagnefirma Pommery. efter et styrt med en paraglider bliver han lam fra halsen og ned. Han er 42 år, hans hustru er dødeligt syg af cancer, de har to små børn. Med bogen Le second souffle offentliggjorde han sin historie – som også er historien om hans nye liv. Han bor i Marokko med sin anden hustru og deres fælles børn.
6:04:25

Impressies

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Wat vind je van het boek?

Aanmelden of registreren

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

De urørlige, Philippe Pozzo di Borgo
De urørlige
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)