Jan Wallentin

Strindbergs stjerne

Beluisteren in app
Et kors. En stjerne. Adskilt i hundrede år, forsvundet i hver deres mørke. Tilsammen danner de en nøgle til verdens bedst bevarede hemmelighed.
Den øde arktiske is i slutningen af det 19. århundrede. Tre polarforskere forsvinder under en eventyrlig ballonfærd. Deres lig findes først 30 år senere. Ingen ved, hvad den unge fysiker Nils Strindberg og hans rejsefæller døde af, og kun få kender det egentlige formål med ekspeditionen.   En sommerdag over hundrede år senere gør en amatørdykker et gruopvækkende fund i en gammel mineskakt i Sverige. Politiets og mediernes interesse for det mystiske lig kølnes hurtigt. Men i andre kredse vågner interessen, og for dykkeren, der fandt mere i minen, end han fortæller, bliver fundet skæbnesvangert.   Historikeren Don Titelman og hans gådefulde advokat Eva Strand hvirvles ind i begivenheder, der sender dem på en intens jagt – og flugt – ned gennem Europa. Et kapløb med magtfulde broderskaber og mørke kræfter, der ikke har rørt på sig siden 2. verdenskrig. Kun én ting står klart: I de forkerte hænder udløser korset og stjernen en katastrofe.   Lydbogen er indlæst af Martin Greis.
13:25:18
Uitgeverij
Gyldendal Lyd

Andere versies

Impressies

Jakob Boyer-Dræby
Jakob Boyer-Dræbydeelde een impressie5 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard

Super historie.

Røskva Fyhring Sørensen
Røskva Fyhring Sørensendeelde een impressie2 jaar geleden
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Strindbergs stjerne, Jan Wallentin
Strindbergs stjerne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)