Einar Már Gudmundsson

Pasfotos

Beluisteren in app
Lys og varm roman,inspireret af forfatterens egen rejse som ung fra Island til fastlandet. "Pasfotos" er en rejseroman, en kærlighedsroman og en udviklingsroman, der tager os tilbage til Einar Már Guðmundssons egen ungdom i 70'erne. Her er boblende menneskeliv, glødende ungdom, sjove historier og grumme skæbner - det hele vævet sammen af Einar Már med velkendt snilde. Romanen er den unge mand Hallis beretning om en længst svunden sommer, hvor han og hans ven Jonni drager fra Island til Norges fjelde for at grave grøfter og spare penge op til at rejse Europa rundt. På vejen møder vi et utal af brogede skæbner, og da vi mindst venter det, dukker selveste kærligheden op. Hvem skulle have troet, at det var Oslo og ikke Paris, der var kærlighedens by?

Som ung i 70‘erne var Einar Már Guðmundsson en del af det aktivistiske miljø omkring undergrundsforlaget Galleri Suðurgata 7. Einars digtsamlinger blev duplikeret i kælderen og solgt på gadehjørner og værtshuse i Reykjavik. Traditionelt har islandske forfattere skrevet om naturen og livet på landet, men med Einar Már Guðmundsson fik det moderne Island, bylivet, rockmusikken og det politiske en litterær stemme.
6:47:57
Vertaler
Erik Nielsen

Andere versies

Pasfotos, Einar Már Gudmundsson

Impressies

Anne-Dorthe
Anne-Dorthe deelde een impressievorige maand
🙈Boeien van begin tot eind

Den hopper og springer i handlinger

Anne Mette Møller
Anne Mette Møllerdeelde een impressie5 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Så fint sprog. Meget malerisk beskrivende. Så gode personbeskrivelser. Jeg er stor fan.

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Pasfotos, Einar Már Gudmundsson
Pasfotos
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)