Maya Banks

Pas på mig

Beluisteren in app
Der er intet så farligt som at blive forelsket …

Da den rige og magtfulde Caleb Devereauxs elskede lillesøster bliver kidnappet, må han gribe til utraditionelle midler for at finde hende igen. Ude af sig selv opsøger han en smuk og følsom ung kvinde, som er kendt for sin evne til at se de ting, der ellers er usynlige for det blotte øje.

Ramie St. Claire er i stand til at føle andres smerte og kan derfor finde mennesker, der lider i det skjulte. Men hendes enestående evne har en pris: Hver gang hun bruger den, mister hun et stykke af sig selv. Da hun hjælper den desperate og uimodståeligt tiltrækkende Caleb med at finde sin søster, er det derfor nær ved at tilintetgøre hende. Selvom hans erotiske kraft drager hende til sig som en magnet, er hun nødt til at holde sig så langt fra ham som overhovedet muligt for at redde sig selv.

Caleb er tynget af skyld over den smerte, han har forårsaget Ramie, og han er fast besluttet på at råde bod på den skade, han har forvoldt. Men bedst som han tror, at Ramie er forsvundet for altid, dukker hun op igen. Hun er i knibe, og hun har brug for hans hjælp. Og denne gang er Caleb villig til at risikere alt for at beskytte hende – også sit hjerte.

"Formidabelt … Jeg elsker Maya Banks, og jeg elsker hendes bøger" – Jaci Burton, New York Times bestsellerforfatter

MAYA BANKS er en amerikansk bestsellerforfatter kendt for sin evne til at skrive romaner, der emmer af kærlighed og erotik. Maya Banks har skrevet over 50 romaner, hvoraf trilogierne Breathless og Surrender er oversat til dansk. Med PAS PÅ MIG er Maya Banks tilbage med en sexet spændingsroman fuld af forførelse, begær og romantik.

PAS PÅ MIG er første bog i Slow Burn-trilogien.
8:22:57
Vertaler
Stine Jensen

Andere versies

Pas på mig, Maya Banks
Maya Banks
Pas på mig
  • 789
  • 387
  • 23
  • 95
da
Boeken

Impressies

Charlotte Sussy Pedersen
Charlotte Sussy Pedersendeelde een impressie7 maanden geleden
👎Overslaan
💩Volslagen onzin
💤Saai!

De samme og det samme sætninger og følelser. Kunne kortes ned til 3 timer.

Dorthe
Dorthedeelde een impressie10 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten
🎯De moeite waard

Er

Morten Lyngbye
Morten Lyngbyedeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard

Men lidt langtrukken

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Pas på mig, Maya Banks
Pas på mig
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)