Line Kyed Knudsen

Heksens forbandelse

Beluisteren in app
En nervepirrende, superspændende gyser for de 10-14-årige.

Frederiks kusine, Liv, ligger i koma efter en ulykke på familiens ødegård i Sverige. Da Frederik og hans familie tager på weekend deroppe, sker der mærkelige ting, og hans lillesøster Luna opfører sig underligt. Frederik begynder at tvivle på, om det med Liv virkelig var en ulykke. Allerede første nat i ødegården går det galt…

Huset er stille. En ugle tuder, og bladene rasler udenfor. Jeg kigger ned på Luna, der ligger i barnesengen i den anden ende af værelset.  Jeg kan høre hendes åndedræt og lægger mig ned på ryggen. Lukker øjnene og prøver at slappe af i kroppen. Jeg ligger helt stille i overkøjen. Men så stivner jeg. Det føles pludselig, som om to fødder trykkes op mod min lænd. Ganske langsomt mærker jeg lamellerne under madrassen mod min ryg. Et par sekunder er jeg forstenet, så famler jeg efter lampen på væggen, tænder lyset og ruller rundt på maven i et hurtigt ryk og kigger ned i underkøjen. Den er tom.
3:09:39

Andere versies

Heksens forbandelse, Line Kyed Knudsen

Impressies

Heidi Brink Fjeldsted
Heidi Brink Fjeldsteddeelde een impressie8 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard

Den Er virkelig god

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Heksens forbandelse, Line Kyed Knudsen
Heksens forbandelse
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)