Emelie Schepp

Hvide spor

Beluisteren in app
En iskold vinternat holder et eksprestog på vej fra København til Stockholm på Norrköping station. En chokeret togfører har fundet en død kvinde på togets toilet. Hun sidder lænet op ad væggen, hendes hænder er blodige, og fra munden drypper hvidt skum. Den døde er kun en stor pige, og hun rejste ikke alene. Hun fulgtes med en kvinde, der nu er forsvundet.

Den dygtige og velansete Jana Berzelius bliver anklager i sagen, der efterforskes af kriminalkommissær Henrik Levin og hans kollega Mia Bolander. Allerede da de første spor dukker op, ved Jana, at hun står over for sit livs sværeste valg. Sporene peger nemlig i retning en mand, hun helst vil glemme – en mand, der kan ødelægge alt det, hun har kæmpet for at bygge op. For at beskytte sig selv og sin fortid må hun være et skridt foran politiet hele tiden.

Hvide Spor er andet bind i Emelie Schepps bestsellerserie om anklageren Jana Berzelius og opklarerduoen Henrik Levin og Mia Bolander. Emelie Schepp er den eneste svenske krimiforfatter, der tre år i træk har vundet læsernes pris som Årets Deckarförfattere 2016, 2017 og 2018.
9:58:23
Vertaler
Hans Larsen

Andere versies

Hvide spor, Emelie Schepp
Emelie Schepp
Hvide spor
  • 698
  • 128
  • 34
  • 86
da
Boeken

Impressies

Ravnulf
Ravnulfdeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Jeg så, at bogen Mester Jakob var udkommet og valgte at læse alle bøgerne i serien- #1-5 i streg. Nogle rigtig spændende bøger med gode historier og plots. Jeg ser selve historien om, at Anklager Jana Berzelius kan leve det dobbeltliv med sin fortid og handlinger i nutiden som usandsynlig, men det har ikke ødelagt min oplevelse af bøgerne. De er rigtig gode og kan varmt anbefales. Jeg ser frem til en fortsættelse.

Mette Lillian Stavid Drøger
Mette Lillian Stavid Drøgerdeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard
🎯De moeite waard

Super god bog

Bodil Simonsen
Bodil Simonsendeelde een impressie2 jaar geleden
🎯De moeite waard

Ok

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Hvide spor, Emelie Schepp
Hvide spor
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)