Nathan Hill

Niksen

Beluisteren in app
Samuel var 11 år, da hans mor forlod ham. Tyve år efter er hun pludselig på alles læber efter at have kastet sten efter en republikansk præsidentkandidat. Medierne beskriver Faye som en radikal hippie med en broget fortid i Chicagos protestbevægelse i 1968, men så vidt Samuel ved, var hans mor en helt almindelig pige fra Iowa, der giftede sig med sin ungdomskæreste. Hvem er hun egentlig - og hvorfor forsvandt hun ud af hans liv


Da Samuel går i gang at grave i sin families historie, finder han hemmeligheder, der tvinger ham til at se sin mor - og sig selv - i et nyt lys."Niksen" er en stor og rørende roman om familie og relationer i vor tid.

Den amerikanske forfatter Nathan Hill (f. 1976) debuterede i 2016 med den meget anmelderroste roman "Niksen". Bogen har vundet flere priser og er blevet oversat til 25 sprog. Nathan Hill er født i Iowa og underviser i engelsk på University of St. Thomas i Minnesota.

"Denne bog knuste mit hjerte. Igen og igen. Den fik mig også til at grine. Jeg elskede den inderligt fra første side, og lige så meget på den sidste." - National Public Radio"Nathan Hill er mesterlig." - John Irving."Det er en triumf, at den er så underholdende, så fuld af energi og pakket med sociale og politiske betragtninger, som udfordrer vores antagelser om det moderne liv." - The Huffington Post
29:29:30

Andere versies

Niksen, Nathan Hill
Nathan Hill
Niksen
  • 350
  • 15
  • 10
  • 79
da
Boeken

Impressies

Mette Schmidt
Mette Schmidtdeelde een impressie7 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Virkelig god roman.

Bjørn Melchior Frandsen
Bjørn Melchior Frandsendeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten
💡Heel leerzaam
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Det var en fantastisk bog - hørte den på eReolen ❤️❤️❤️
Nathan Hill er tilføjet min liste over yndlings forfattere👍
På højde med Jonathan Frantzen👍❤️❤️

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Niksen, Nathan Hill
Niksen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)