Glenn Cooper

De dødes bibliotek

Beluisteren in app
"USA, Nutid.
En mand modtager et postkort med tegningen af en kiste på den ene side og ordene ‘Om tre dage skal du dø’ på den anden. Og manden dør. Nogle uger efter modtager en kvinde et lignende postkort. Og en tredje, en fjerde, en femte. Alle dør, som skrevet stod. Det ligner en seriemorders signatur, men for Will, den FBI-agent der bliver sat på sagen, er det en fuldkommen gåde. Alle ofrene døde tilsyneladende en naturlig død, og ingen af dem havde noget tilfælles.

Isle of Wight, 1947.
Et hold arkæologer gør ved et tilfælde et fantastisk fund: et næsten endeløst gangsystem fyldt med gamle bøger. Men inden længe er de døde.

Isle of Wight, Monasterium Vectis, d. 7.7.777.
En i allerhøjeste grad uheldsvanger dag at blive født på, især hvis man er 7. barn i familien. Og det er netop, hvad Octavus er. Hvis fader Josephus havde vidst, hvad han satte i gang, da han tog drengen under sine vinger, ville han i stedet have kastet sig ud fra en klippe."
14:49:01
Uitgeverij
Gyldendal Lyd

Impressies

John Bauer
John Bauerdeelde een impressie3 maanden geleden
🔮Verborgen diepten

Spøjs slutning

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

De dødes bibliotek, Glenn Cooper
De dødes bibliotek
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)