Morten Ellemose,Søren Ellemose

Tidsmaskinen

Beluisteren in app
Xander er en helt almindelig dreng på 13 år, der hellere vil læse tegneserier end bøje tyske verber i 7. klasse på Tvegaardskolen. Han er lun på Jeanne fra parallelklassen, der virker mere interesseret i den nye dreng, Georg. Han kigger til gengæld mere efter Sigrid, der er Jeannes bedste veninde.

Midt i det hele nødlander de tidsrejsende tvillinger, Robert og Tammie, på skolen, i en defekt tidsmaskine. De er fra år 2155 og har en hidsig Timecop i hælene.

Snart er de alle hvirvlet ind i alletiders største eventyr, hvor hele universets fremtid og fortid er på spil. Kan de nå at redde jorden fra undergang?

Tidsmaskinen er første bind i serien om Rummets Detektiver.

ANMELDERNE SKREV
""Bogen gik rent ind hos mig, men jeg er endnu mere sikker på, den vil gå rent ind hos bogens målgruppe. Og især for unge drenge, der måske ikke helt finder det der læsning så fedt. Jeg kan i hvert fald ikke forestille mig, at de vil kunne andet end at elske den og straks have lyst til at læse videre i den næste bog i serien. Det har jeg i hvert fald selv!"
- Simone Hagemann, boghjoernet.dk

"Selvom bogen kan læses af alle, så tror jeg faktisk, at de fleste unge drenge ville nyde at læse denne historie om tidsmaskinen, og rejsen mellem to forskellige årstal."
- Rikke Simonsen, flyvmedmig.dk
3:19:15

Impressies

Anne Mette Møller
Anne Mette Møllerdeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten

Det er tydeligt at det er en drengebog, og at det er "drenge", der har skrevet bogen og den vil være fantastisk til drenge, der kan lide rumhistorier, tegneserier - og piger... Meget underholdende, selv for en mor 😉

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Tidsmaskinen, Morten Ellemose, Søren Ellemose
Tidsmaskinen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)