Vores kemiske hjerter, Krystal Sutherland
da
Audio
Krystal Sutherland

Vores kemiske hjerter

Beluisteren in app
8:10:36
  • 🎯1
  • 👍1
Til dig, der elskede Lad ulvene komme, Fordelene ved at være en bænkevarmer , Paper Town og En flænge i himlen.Henry Page har aldrig været forelsket, men en dag starter Greta Town i hans klasse. Hun er langt fra at være den drømmepige, som Henry har fantaseret om - hun halter, klæder sig i alt for stort tøj og ligner en hjemløs. Det er tydeligt, at hun har en del problemer med i bagagen, og hun er ikke nem at komme ind på livet af. Da Greta og Henry bliver sat til at arbejde sammen på skolebladet, åbner hun dog langsomt op, og et venskab blomstrer. Henry falder for Graces uperfekte og ægte væsen, men kan han håndtere, at hun bærer på en stor sorg?En varm og tankevækkende fortælling om ung kærlighed, teenageliv, sorg og håb.

Krystal Sutherland er en prisbelønnet, australsk forfatter, hvis debutbog "Vores kemiske hjerter" har vundet stor international anerkendelse blandt læsere og anmeldere.

Krystal Sutherland er født og opvokset i Australien, hvor hun stadig bor en del af tiden, når hun ikke befinder sig i sit andet hjem i Californien, USA.
Impressie
Voeg toe aan boekenplank

Andere versies

Vores kemiske hjerter, Krystal Sutherland
Beluisteren in app
1Impressie
  • 🎯De moeite waard1
  • 👍De moeite van het lezen waard1
Aanmelden of registreren
Lone Nielsen
Lone Nielsendeelde een impressie9 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
🎯De moeite waard

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Vores kemiske hjerter, Krystal Sutherland
Vores kemiske hjerter
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)