Lige meget hvor du går hen, er du der, Jon Kabat-Zinn
da
Audio
Jon Kabat-Zinn

Lige meget hvor du går hen, er du der

Beluisteren in app
6:15:24
  • 👍2
Lige meget hvor vi går hen, er vi der. Men det glemmer vi alt for ofte. Vi henfalder tit og ganske ubevidst til antagelsen af at det vi tænker på et hvilket som helst tidspunkt er "sandheden" om verden uden for og inden i os selv. Vi betaler en høj pris for denne fejlagtige antagelse - den koster os oplevelsen af nuet.

For at give os selv lov til at være i kontakt med nuet, er vi nødt til at lade øjeblikket bundfælde sig for reelt at mærke nuet, se det i dets fylde, opleve det vågent, lære det bedre at kende, forstå det bedre.

Redskabet er meditation - en proces, hvor vi uddyber og forfiner opmærksomheden og vågenheden så vi i højere grad kan anvende dem i vores liv.

Lige meget hvor du går hen, er du der er en hurtig og nem adgang til det væsentlige i opmærksomhedsmeditation og dens anvendelsesområder. Den henvender sig til mennesker hvis liv - måske, måske ikke - er præget af problemer med stress, smerter og sygdom. Den henvender sig til dem, der ikke ønsker at give sig i kast med et egentligt undervisningsforløb, og dem, som ikke bryder sig om at blive belært om hvad de skal gøre, men som er tilstrækkelig nysgerrige og har lyst til selv at stykke tingene sammen ud fra inspiration, antydninger og forslag.

Jon Kabat-Zinn er en internationalt anerkendt forfatter inden for selvudvikling. Han har skrevet flere bestsellere hvoraf denne er den første der udkommer på dansk. Han har grundlagt The Stress Reduction Clinic og arbejder med "fuld opmærksomhed" i mange forskellige sammenhænge, bl.a. på hospitaler og i fængsler.
Uitgeverijen
Gyldendal, Borgen
Impressie
Voeg toe aan boekenplank

Andere versies

Lige meget hvor du går hen, er du der, Jon Kabat-Zinn
Beluisteren in app
504Luisteraars2Impressies
  • 👍De moeite van het lezen waard2
Aanmelden of registreren
Susanne Lonnie Sommer
Susanne Lonnie Sommerdeelde een impressie4 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard

Spændende bog og at være i nueet og muligheden for at bruge meditationen til at finde ind i væren.

Janus Kohl Andersen
Janus Kohl Andersendeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Lige meget hvor du går hen, er du der, Jon Kabat-Zinn
Lige meget hvor du går hen, er du der
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)