Michael Larsen

Mordet på øen

Beluisteren in app
Kriminalkommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København bliver under efterforskningen af mordet på en ung, københavnsk modeblogger kaldt til Ærø, hvor der er begået endnu et mord, der ser ud til at pege i retning af den samme gerningsmand.

Sammen med makkeren, den yngre Frank Bolbro, kommer Folmer på sporet af en uhyggelig sammenhæng mellem mordene, samtidig med at de forsøger at dykke ned i den tillukkede ø og dens mærkelige beboere. Mens stærke kræfter i egne rækker af al kraft forsøger at forhindre opklaringen, har de to politifolk ikke lang tid – for gerningsmanden har bebudet endnu et mord. Og denne gang er de to tvunget til at sætte livet på spil i kampen for at få stoppet en fjende, hvis lige de aldrig har set.

Af forfatteren til store internationale bestsellers som UDEN SIKKER VIDEN, SLANGEN I SYDNEY og FEMTE SOL BRÆNDER (L&R).

ANMELDERNE SKREV
"(...) sjældent har en roman bedt så indtrængende om at blive til film som ‘Mordet på øen’, der med malende miljøbeskrivelser og detaljerede regikommentarer får handling og personer til at træde levende frem for det indre blik."
5 hjerter, Politiken

"I Mordet på øen er der både kærlige og kritiske beskrivelser af øsamfundet og dystre miljøbeskrivelser i bedste noir-stil. Øen er både mørk, hemmelighedsfuld, dyster, klaustrofobisk og rå."
- vildmedkrimi.dk
13:01:19

Andere versies

Mordet på øen, Michael Larsen

Impressies

Gitte Lübcke
Gitte Lübckedeelde een impressie2 jaar geleden
🙈Boeien van begin tot eind

Meget dårlig oplæser😳

Ole Rønn Olsen
Ole Rønn Olsendeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard

Ganske god bog

Hanne Karen Helbo
Hanne Karen Helbodeelde een impressie2 jaar geleden
🙈Boeien van begin tot eind

Blev ikke fanget af den.

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Mordet på øen, Michael Larsen
Mordet på øen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)