Tobias Bukkehave

Elmer Baltazar (1) - rejsen til Arkadia

Beluisteren in app
Tænk, hvis dit yndlingsspil var virkelighed!

Elmer er en helt almindelig dreng med store krøller, som ikke tænker på meget andet end fodbold. Han fatter intet om computere, men da han en dag skal lave gruppearbejde med klassens nye pige, Emmy, bliver han nødt til at skaffe en iPad. Emmy er skarp, krævende og et geni på en computer. Og så gør duften af hendes kastanjefarvede hår ham lidt svimmel. Elmers nye iPad viser sig at være en portal til landet Arkadia, og da den sluger Emmy, må han følge efter. En verden med gamle profetier, mægtige magikere og drager åbner sig. Men det er også en verden med sorte riddere og en dusør på 750 guldstykker til den, der fanger Elmer. Død eller levende. Elmer må risikere sit liv for Emmy. Men vil Emmy overhovedet reddes? Og hvem er troldkvinden med de grønne øjne?

Tobias Bukkehave (f. 1980) er kandidat fra Film- og Medievidenskab årgang 2008 med speciale i amerikanske tv-serier. Efter sin eksamen underviste han i en periode på Købehavns Universitet i dramaturgi og tv-fiktion, før han begyndte at arbejde i tv-branchen som tilrettelægger og tekst- og manuskriptforfatter. "Elmer Baltazar" er hans første fantasyroman.
8:01:49

Impressies

Thomas Strecker Leitner
Thomas Strecker Leitnerdeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten
💡Heel leerzaam
🎯De moeite waard
🌴Mooi tussendoortje
🚀Verslavend
😄Hilarisch
🐼Schattig

Virkelig god!!
Sejt med at komme ind i et spil!!

Pia Nørgaard
Pia Nørgaarddeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Thomas Gamst
Thomas Gamstdeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Elmer Baltazar (1) - rejsen til Arkadia, Tobias Bukkehave
Elmer Baltazar (1) - rejsen til Arkadia
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)