Når ingen hører dig skrige, Stephanie Perkins
da
Audio
Stephanie Perkins

Når ingen hører dig skrige

Beluisteren in app
9:44:20
Det er næsten et år siden, at Makani Young flyttede ind hos sin bedstemor langt ude på landet i Nebraska, og hun er stadig ved at finde sig til rette i sit nye liv. Og hun er stadig jaget af sin fortid i Hawaii. En efter en bliver hendes medstuderende på byens lille high school myrdet i en række brutale drab, og imens politiet jagter morderen, breder uhyggen og usikkerheden sig, og Makani bliver tvunget til at forholde sig til sine egne mørke hemmeligheder.Forfatteren Stephanie Perkins er tilbage med et forfriskende bud på den klassiske slasher-genre. Fyldt med blod. Og selvfølgelig også med masser af romantik.

"Lås dine døre og vinduer, og hvis du pludselig ikke kan finde dine nøgler eller din telefon, så skynd dig væk. Og se dig ikke tilbage."

- HYPABLE.COM"Perkins giver læserne en falsk følelse af tryghed, før hun trækker kniven og drejer den rundt..."

- ENTERTAINMENT WEEKLY"Læserne vil sove med det ene øje åbent."

- BOOKLIST

Stephanie Perkins er forfatteren bag New York Times' bestsellertrilogi "Anna og det franske kys", "Lola og naboens søn" og "Isla og jagten på lykke". Hun har altid arbejdet med bøger, først som boghandler, siden som bibliotekar og nu som forfatter. Stephanie bor i bjergene i North Carolina sammen med sin mand.
Impressie
Voeg toe aan boekenplank

Andere versies

Når ingen hører dig skrige, Stephanie Perkins
Beluisteren in app
0Impressies

Impressies

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Wat vind je van het boek?

Aanmelden of registreren

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Når ingen hører dig skrige, Stephanie Perkins
Når ingen hører dig skrige
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)