Aske i munden, sand i skoen, Per Petterson
da
Audio
Per Petterson

Aske i munden, sand i skoen

Beluisteren in app
Handler om den seksårige Arvid og hans verden.
Arvid bor i en forstad til Oslo, hans far arbejder på en skofabrik
og hans mor er dansk og gør rent.
Barndomslandets mytologi består af kvindefængslet og Laden og typer som Fede og Bandini. Vi befinder os i tressernes begyndelse, der er kold krig og Cuba-krisen står for døren. En morgen siger klasselæreren til eleverne at de skal bede til Gud, for atomkrigen lurer og enden er nær.
Per Pettersons debutroman fra 1987.

"" Per Petterson fik sit store gennembrud med romanen ""Ud og stjæle heste"", som det lille forlag BOGLYD har givet os i Hans Henrik Clemensens indlæsning. Clemensens let rustne, let smagende stemmeføring matchede perfekt den aldrende fortæller heri - og det kan derfor overraske, at hans indlæsning af Petterson debut fra 1987 også lykkes så fint. For selvom den er fortalt i tredje person, er det barnets perspektiv der bærer den - den finurlige Alfons Åberg-agtige Arvid på seks år i en norsk bygd i 5o-erne - og Clemensen opretholder på én gang den voksnes omsorg og barnets forundring i sin oplæsning.""
Per Krogh Hansen, Berlingske Tidende
2:07:58
Uitgeverij
Boglyd
Vertaler
Arild Batzer

Impressies

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Wat vind je van het boek?

Aanmelden of registreren

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Aske i munden, sand i skoen, Per Petterson
Aske i munden, sand i skoen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)