Tom Rachman

De ufuldkomne

Beluisteren in app
De ufuldkomne er en fascinerende, original og rørende historie, der strækker sig over mere end halvtreds år, om en engelsksproget avis, der blev grundlagt i Rom af en amerikansk millionær efter 2. verdenskrig. Rachman portrætterer tidens hengivne journalister, avisens excentriske ejere og en meget loyal læser.

Der er gået halvtreds år, siden avisen blev grundlagt af en gådefuld rigmand. I redaktionenens nedslidte lokaler med plettede gulvtæpper og skrammede møbler forekommer de ansatts interne stridigheder og personlige dramaer meget højere på dagsordenen end avisens deadlines. Kathleen, den dominerende og benhårde redaktionschef, lider i sit åbne ægteskab; Arthur, den luddovne journalist som henslæber sit arbejdsliv medat skrive nekrologer, får sin tilværelse, vendt op og ned efter en stor tragedie; Abbey, den kampberedte regnskabschef, erfarer, at nedskæringerne af personalet og hendes eget kærlighedsliv på overraskende vis hænger sammen. Ude i marken er en gammel freelance-rotte i faget villig til at gå endog meget langt for at få sin næste historie. Og i skyggerne af det hele lever den unge, isolerede ejeraf avisen, som viser langt større interesse for sin højt værdsatte bassethund, Schopenhauer, end for familiens avis.Hvert kapitel handler om en ny person på redaktionen gennem tiden, og tilsammen udgør de et forrygende og fuldstændigt sammenhængende hele.Romanen er inspireret af forfatterens egen tid på International Herald Tribune.

De ufuldkomne er solgt til udgivelse i 22 lande.

Anmeldelse:

****** Ikke bare den bedste debutroman i mands minde, men også den bedste bog, jeg har læst i lange, lange tider. (…) Det er svimlende godt skruet sammen.
8:33:47

Andere versies

De ufuldkomne, Tom Rachman
Tom Rachman
De ufuldkomne
  • 209
  • 59
  • 3
  • 30
da
Boeken

Impressies

Christina
Christinadeelde een impressie3 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten

Virkelig godt lyrik. Kan med fordel høres to gange, der er flere lag og sammenhæng end jeg fangede første gang jeg hørte den. God oplæser.

Blev lidt trist/ sørgmodig over de meget virkelighedstro personskildring.

Hanne Zachariassen
Hanne Zachariassendeelde een impressie9 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Gode og præcise beskrivelser af en flok kolleger - meget underholdende

Jesper Krahl
Jesper Krahldeelde een impressie10 maanden geleden

O

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

De ufuldkomne, Tom Rachman
De ufuldkomne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)