Min mands hemmelighed, Liane Moriarty
da
Audio
Liane Moriarty

Min mands hemmelighed

Beluisteren in app
12:38:01
  • 👍7
  • 🎯5
  • 🔮3
Min mands hemmelighed har fået en fantastisk succes i udlandet, og på Amazon står læsere i kø for at rose Liane Moriartys seneste bog.

Cecilia Fitzpatrick lever et pletfrit, borgerligt husmoder liv med sine børn, sin mand og deres hjem som det helt centrale nøglepunkt. Det hele er velorganiseret, de tre døtre er glade og trives, og Cecilia er tilfreds med sit liv. Hendes mand rejser en del i forbindelse med si tarbejde, og under en af hans forretningsrejser finder Cecilia et brev fra ham, som kun må åbnes i tilfælde af hans død. På den ene side ved hun, at hun ikke bør åbne det, mens hun på den anden er ved at sprænges af nysgerrighed. Så hun åbner det - og alt, hvad hun hidtil har troet på, kollapser.

Sideløbende følger vi Will, Tess og Felicity, som har succes med et lille firma, de sammen har skabt. De er venner og familie - Will og Tesser gift, og Felicity er Tess' kusine. Derfor er det også lidt af en bombe i hendes liv, da Will og Felicity afslører, at de igennem længere tid har haft en affære, som de er nødt til at udleve. Exit Tess, som rejser med sin søn Liam til Sydney, hvor hun slår sig ned hos sin mor, indtil hun igen får greb om sit liv. Hun møder en gammel kæreste på skolen, hvor hun lader sin søn indskrive, og det viser sig, at Cecilia er er blandt skolens toneangivende mødre. Tess' gamle flamme er pludselig under mistanke for at have myrdet en lille pige for år tilbage, og på den måde flettes de medvirkendes liv sammen i en helt utrolig spændingsbog, der holder sin læser fanget.
Impressie
Voeg toe aan boekenplank

Andere versies

Min mands hemmelighed, Liane Moriarty
Beluisteren in app
10Impressies
  • 👍De moeite van het lezen waard7
  • 🎯De moeite waard5
  • 🔮Verborgen diepten3
Aanmelden of registreren
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten

Uh hvor bliver det spændende hen ad vejen.. absolut anbefalelsesværdig hvis du kan lide et godt mysterie, lidt romantik og en overraskende handling... flere liv flettes sammen og bogen er godt skrevet. Kunne godt se den filmatiseret.

👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam
🎯De moeite waard
🌴Mooi tussendoortje
🚀Verslavend
🐼Schattig

En bog som virkelig fanger en 👏 kan varmt anbefales. Ville ønske der var en 2'er,😉

👍De moeite van het lezen waard

Fantastisk bog. Tiden står stille ,når man hører den.

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Min mands hemmelighed, Liane Moriarty
Min mands hemmelighed
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
Eén bedrag. Stapels boeken
Je koopt niet gewoon een boek: je koopt een hele bibliotheek … voor hetzelfde bedrag!
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)