Simon Toyne

Tårnet

Beluisteren in app
Det ugæstfri citadel beliggende i hjertet af den urgamle tyrkiske by Ruin åbner sine porte for første gang i historien. Hvorfor nu – efter tusindvis af års hemmelighedskræmmeri?

En dødelig sygdom er brudt ud i citadellet og truer med at brede sig uden for murene. Den smittede velgørenhedsarbejder Gabriel Mann har måske kuren – men kan én døende mand standse en epidemi?

Uden Gabriel er Liv Adamsen, tidligere journalist, sårbar og omgivet af fremmede i den ørkenoase, der nu er hendes nye hjem. Men Liv har imidlertid langt mere at være bekymret for end blot sit eget liv …

I USA efterforsker den nyuddannede FBI-agent Joe Shepherd en af NASAs mest velansete professorers forsvinden. Er det et forsvindingsnummer, en bortførelse eller noget mere ildevarslende? Shepherds efterforskning afdækker en magtfuld konspiration af globalt omfang og med dybtgående konsekvenser.

Én ting står klart for dem alle – noget stort er på vej, noget, der vil forandre alting. Men vil det være en ny begyndelse eller alle dages ende?
16:11:21
Uitgeverij
Katrin Agency

Andere versies

Tårnet, Simon Toyne
Simon Toyne
Tårnet
  • 80
  • 4
  • 6
  • 21
da
Boeken

Impressies

Majbritt Tornhøj
Majbritt Tornhøjdeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard
🚀Verslavend

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Tårnet, Simon Toyne
Tårnet
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)