Søren Sveistrup

Kastanjemanden

Beluisteren in app
Kastanjemanden af Søren Sveistrup modtager i 2019 Debutantprisen af Det Danske Kriminalakademi.


I en forstad gør politiet et uhyggeligt fund. En yngre kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af. Over hende hænger en lille kastanjemand.


Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen. Som makker får hun den udbrændte efterforsker Mark Hess, der netop er blevet smidt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der formodes dræbt: socialminister Rosa Hartungs datter, der forsvandt et år tidligere. En mand har tilstået drabet på pigen, og sagen er for længst opklaret.


Kort efter findes endnu en kvinde myrdet. Sammen med endnu en kastanjemand og endnu et spor fra pigen. Thulin og Hess fornemmer en sammenhæng mellem sagen om ministerens datter, de myrdede kvinder og den morder, der spreder angst over hele landet. Men hvilken?


Thulin og Hess kæmper mod uret, for de frygter, at morderen er på en mission, der endnu ikke er afsluttet.
13:57:29

Andere versies

Kastanjemanden, Søren Sveistrup
Søren Sveistrup
Kastanjemanden
  • 3.8K
  • 804
  • 320
  • 496
da
Boeken

Impressies

Ravnulf
Ravnulfdeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Den første time havde jeg det lidt svært med "Kastanjemanden", men jeg havde set, at folk havde anbefalet den, så jeg valgte at fortsætte. Og det fortrød jeg ikke. En rigtig spændende bog. Et fantastisk plot samt nogle hovedpersoner, som man kommer til at holde mere og mere af, jo længere man kommer i bogen. Dem vil jeg gerne se som makkerpar i en fortsættelse, så forlaget må gerne give Søren Sveistrup et kærligt spark bagi, så han kan komme igang med en ny bog. Der er lige et par faktuelle fejl, men det har ikke ødelagt mit indtryk af bogen
Oplæseren gør det rigtig godt. Har tidligere hørt en enkelt bog med ham.

Rita Kongensgaard
Rita Kongensgaarddeelde een impressie2 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard
💀Eng
🚀Verslavend

Uha den var godt nok spændende og uhyggelig, et godt plot. Har hørt bogen hvert ledigt øjeblik, de sidste to dage og jeg kan garantere jer, at jeg ikke har haft nogle ærinder i min kælder imens, det var jeg for rystet til.

Mariola Kirszner
Mariola Kirsznerdeelde een impressie16 dagen geleden
👍De moeite van het lezen waard
💀Eng
🔮Verborgen diepten
🚀Verslavend

Mega spænde krimi😰
Helt vildt opslugende og umulig at lægge fra sig. Rigtig god god oplæser⭐️

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Kastanjemanden, Søren Sveistrup
Kastanjemanden
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)