Lars Muhl

Seeren fra Andalusien

Beluisteren in app
Beretningen om forfatterens møde med et ekstrauniverselt menneske, seeren C de M. Et sjældent forsøg på at skildre det, som ikke kan skildres, og som derfor kun få har forsøgt at beskrive: Den mystiske oplevelse. En førstehåndsberetning om en moderne mysterieindvielse.

Bogens første del er bygget op over en togrejse til Sydspanien, hvor forfatteren i en række tilbageblik fortæller om baggrunden for sit møde med Seeren og om den terapeutiske og spirituelle proces, han gennemgår under Seerens vejledning på Montségurbjerget.

Bogens anden del foregår hos Seeren et sted i Andalusien, hvor vi gennem lærerens arbejde med eleven får indblik i, hvilket skjulte evner og ubegrænsede muligheder mennesket har, hvordan man aktiverer dem og integrerer dem i sit liv.

"Lars Muhls bog er faktisk både indfangende og god. Den er god, fordi den udvider uden at voldtage, fordi den er alvorlig uden at være selvhøjtidelig. God, fordi den lige netop er det spadestik dybere og den litterære drejning bedre … god, fordi man har mulighed for at blive klogere af at læse den."
- Liselotte Weimer, Weekendavisen

"Ifølge forfatteren selv bygger bogen på et virkeligt møde med Seeren fra Andalusien. Måske er det ikke af større betydning for bogen, der er elementær spændende læsning. Men det biografiske element gør dog, at den kan gå hen og blive en af tidens oplevelses-religiøse klassikere, og fra det perspektiv er der tale om en helt usædvanlig bog, der åbner for et kig ind i dele af sindet, som andre er for blufærdige til at fortælle om. Et sjældent blik ind i mystikkens univers."
- Anders Laugesen, Kristeligt Dagblad

"… alle kan få glæde af denne medrivende beretning om at kæmpe sig op til et liv, hvor kontrollen slippes og glæden tager over. Og Lars Muhl skriver godt, musikkens rytme genlyder i sprogets komposition."
- jea, Alt For Damerne
4:49:09

Andere versies

Seeren fra Andalusien, Lars Muhl

Impressies

Nini Hassager
Nini Hassagerdeelde een impressie6 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam
🎯De moeite waard

Alt efter, hvor langt man er i sin egen personlige udvikling vil denne give mere eller mindre mening..... Hvis det hændte i bogen er i overensstemmelse med Muhl sandhed, så er det 3. retning hvorfra jeg får bekræftelse om Universets virkning 🙏😍

Benedicte Møller
Benedicte Møllerdeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam

Ida Kirstine Voigt
Ida Kirstine Voigtdeelde een impressie2 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam
🚀Verslavend

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Seeren fra Andalusien, Lars Muhl
Seeren fra Andalusien
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)