Skyggefolket 3 - Menneskehandel, Ida-Marie Rendtorff
da
Audio
Ida-Marie Rendtorff

Skyggefolket 3 - Menneskehandel

Beluisteren in app
MENNESKEHANDEL er tredje og sidste bind i den prisbelønnede serie SKYGGEFOLKET af Ida-Marie Rendtorff.Lass har endelig fundet Skyggefolket, eller faktisk har de fundet ham. De fører ham dybt ind i bjerget til deres underjordiske by. Her håber han på at møde sin biologiske mor og far, men i stedet bliver han buret inde. Hans vogter, Pilah-bah, er en ung pige med stribede ar på kinderne og ring i næsen. Han prøver at udspørge hende om sine forældre, men hun begynder bare at brumme højt. Utallige gange har Lass forestillet sig mødet med Skyggefolket og sine forældre. Men aldrig på den måde.Oswa-aka sad i skrædderstilling foran det store bål, i bæltet havde han en lang kniv. Lass gøs ved synet.

„Skyggefolket har talt, sunget og danset …“

„Øh, nå …“ var det eneste, der kom ud af hans mund. I det samme gik det op for ham. Der var kun to muligheder. Enten accepterede de ham eller også … Han så på kniven og sank. De kunne umuligt sætte ham fri igen. Han kendte jo vejen til deres by og var en fare for deres hemmelige eksistens.
3:00:05
Uitgeverij
Gyldendal

Impressies

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Wat vind je van het boek?

Aanmelden of registreren

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Skyggefolket 3 - Menneskehandel, Ida-Marie Rendtorff
Skyggefolket 3 - Menneskehandel
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)