Tommy Orange

Der der

Beluisteren in app
I dagene op til årets store begivenhed for indianerstammerne i Oakland, den traditionelle dansefest, de kalder The Oakland Powow, følger vi ti vidt forskellige personer, mens de gør sig klar til at spille hver sin rolle i festlighederne. Alle har de deres helt særlige grund til at være med, og mens de forbereder sig, hver med sine drømme og forventninger, ambitioner eller bange anelser, ved ingen, hvem af dem der vil overleve den ’store dag’.


En af dem drager af sted for at begå en forbrydelse, men han kan ikke gøre sig nogen forestillinger om, hvor vanvittigt og tragisk den beslutning vil udvikle sig.


Tommy Orange har skrevet en skelsættende roman om vold og vanvid, en rå og usentimental roman. Men er også en roman om styrke og sammenhold, en fortælling om, hvordan moderne indianere lever og måske overlever i de store amerikanske byer i dag.
7:21:14

Andere versies

Der der, Tommy Orange
Tommy Orange
Der der
  • 88
  • 6
  • 3
  • 8
da
Boeken

Impressies

Troels Kølln
Troels Køllndeelde een impressie4 maanden geleden
👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam
🎯De moeite waard
🚀Verslavend

Hannah Jakobsen
Hannah Jakobsendeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard
💡Heel leerzaam

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Der der, Tommy Orange
Der der
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)