En mystisk kraft hjemsøger Julie Viver i hendes drømme, og da hun søger hjælp, er det ved at koste hende livet. Da hun kort efter bliver vidne til en grufuld forbrydelse, går det op for hende, at nogen – eller noget – er efter hende. Hun har fjorten dage til at opklare hvem eller hvad. Længere kan et menneske ikke klare sig uden søvn. Og Julie kan ikke længere sove. Hun tør ikke.

Forbrydelsen binder Julie Viver i et skæbnefællesskab med den mystiske forfatter Magnus Storm, og opklaringen starter i Italien, hvor en reklamemand i slutningen af nullerne søsatte en internetspøg, der skulle få os til at stille spørgsmålstegn ved, hvad vi overhovedet kan tro på. Han bragte et billede på en internetside, hvor han påstod, at millioner verden over havde drømt om denne mand. Det blev aldrig rigtig klart, hvordan han havde frembragt tegningen, men senere hævdede han, at det hele var ét stort fupnummer. Problemet er, at netop denne mand, manden på billedet, er præcis den mand, der jagter Julie i hendes drømme …

Den der falder er en nervepirrende videnskabsthriller om en ung kvinde med søvnlammelser, en ukendt art af svirrefluer, den ældste kendte civilisation på kloden og mystiske kræfter på jagt efter den unge kvinde. Michael Larsener tilbage i storform med en thriller i stil med Slangen i Sydney og Femte sol brænder.
Dit audioboek is momenteel niet beschikbaar
9:08:25

Impressies

Lene Ann Kristensen
Lene Ann Kristensendeelde een impressie4 maanden geleden
💩Volslagen onzin

Mangler man en bog til at falde i søvn på er denne en mulighed. Så mange fagord om insekter og en historie, som jeg Forgæves læste færdig i håb om en eller anden mening med.

Camilla Berwald Lassen
Camilla Berwald Lassendeelde een impressievorige maand

R^at

Jeanette Drægert Møller
Jeanette Drægert Møllerdeelde een impressie4 maanden geleden
👎Overslaan

Kedelig og noget intetsigende...

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Den der falder, Michael Larsen
Den der falder
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)