sv
– Olrik

Leken med Mr. X - erotisk novell

unavailable
Ett meddelande plingade i min mobil. Jag hade inte tänkt titta på skärmen utan tog mest upp mobilen för att stänga av ljudet, så att det inte skulle störa samtalet. Men jag kunde förstås inte låta bli att titta på meddelandet:

"Ingen annan kvinna än du kan vara så våt och trång på samma gång. Min kropp saknar din så det gör ont. P."

Det är just ett sådant meddelande man inte ska få på vägen till ett viktigt medarbetarsamtal. Hur ska man kunna argumentera för att man ska ha löneförhöjning när man inte kan annat än att le och fnissa som en liten skolflicka och samtidigt tänka på de våldsamma orgasmer man fått med sin tidigare chef som plötsligt tagit kontakt? Och är det inte osannolikt hur ett enskilt meddelande kan vända upp och ner på hela ens liv, där annars allt gått så bra?Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmskaparen Erika Lust. Syftet med hennes projekt är att skildra människans natur och dess mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotisk komedi.

Olrik är författare till flera erotiska noveller, bland andra Leka doktor, Nymfen och faunerna, Den röda diamanten och Spansk sommar.
Dit audioboek is momenteel niet beschikbaar
0:28:38
Uitgeverij
LUST
Vertaler
Gideon Fleck

Impressies

Wat vind je van het boek?

Aanmelden of registreren

Open de app en luister

Bookmate biedt nu audioboeken! We hebben stapels waarnaar je kunt luisteren, maar op dit moment kan dat alleen via onze apps op je telefoon of tablet.

Leken med Mr. X - erotisk novell
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)