da

Platón Platón

Boeken

Luisterboeken

Citaten

Agnieszka Cieploch Fischerciteerde uitvorig jaar
Min allerbedste mand, skammer du dig ikke som athener, fra en by, der er størst og mest berømt for al sin kunnen og styrke, over at stræbe efter så mange penge som muligt og ry og ære, mens du hverken stræber efter eller tænker på klogskab og sandhed og sjælen, for at den kan blive så god som muligt?' Og hvis nogen af jer så svarer og siger, at han da stræber efter det sidste, så vil jeg ikke straks slippe ham og går ikke fra ham, men vil spørge og prøve og krydsforhøre ham, og hvis jeg ikke synes, han er i besiddelse af den fortrinlighed, som han selv hævder, skælder jeg ham ud, fordi han gør mindst ud af det, som er mest værd, og mest-ud af det, der er ringere.
Agnieszka Cieploch Fischerciteerde uitvorig jaar
, der virkelig vil kæmpe for retfærdighedens sag, må handle på egen hånd og ikke offentligt, hvis han skal overleve blot en kort tid.
Agnieszka Cieploch Fischerciteerde uitvorig jaar
daimoniskes sædvanlige varselsrøst i mig har jo ellers altid været virksom og modsat sig endog i småting, når jeg skulle til at gøre noget, der ikke var rigtigt. Men nu er der, som I jo selv ser, hændt mig det, man kunne tro og også mener er det største onde. Men hverken da jeg gik hjemmefra i morges eller da jeg mødte her i retten, har gudens tegn modsat sig mig, heller ikke i min tale, når jeg skulle til at sige noget mere.

Impressies

Henrik Vesthdeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard

Benjamin Ryggdeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard

Agnieszka Cieploch Fischerdeelde een impressievorig jaar
👍De moeite van het lezen waard

 • Platón Platón
  Sokrates forsvarstale
  • 84
  • 9
  • 3
  • 19
  da
  Boeken
 • fb2epub
  Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)