Hanne-Vibeke Holst

Som pesten

Næppe er den danske læge Karoline Branner ankommet til Genève for at starte på en frisk som koordinator i WHO’s afdeling for pandemibekæmpelse, før en ny og dødelig influenza bryder ud. Først i Danmark, siden kloden rundt.

Den idealistiske Karoline sættes på sit livs prøve. Ikke alene skal hun stoppe pandemiens gruopvækkende hærgen, hun skal også kæmpe mod stærke politiske og økonomiske kræfter. Oveni er hun trængt på hjemmefronten, hvor hun må slås for at holde sammen på en umulig kærlighed.

Forfatteren Hanne-Vibeke Holst er tilbage med en højdramatisk samtidsroman om det moderne menneske på kanten af katastrofen. Som pesten er en stor fortælling om et af de værst tænkelige scenarier. Hvordan reagerer vi, hvis vi trues af en ødelæggende virus, der kan udrydde millioner?

Træffer vi de rigtige valg?
1.020 afgedrukte pagina’s
Oorspronkelijke uitgave
2017
Uitgeverij
Gyldendal

Andere versies

Impressies

  A/B Humlegårdendeelde een impressie2 maanden geleden
  👍De moeite van het lezen waard

  Rigtig god bog

  John Robert Enevoldsendeelde een impressie2 maanden geleden
  👍De moeite van het lezen waard

  Vildt spændende, virkeligheden overgår dog altid fiktionen. Omend det er godt set og researchet inden det blev virkelighed

  Dorthedeelde een impressie5 dagen geleden
  👍De moeite van het lezen waard
  💡Heel leerzaam
  🚀Verslavend

  Hold da op for en læseoplevelse ! Den er på nogle måder voldsom at læse i disse corona tider, men jeg synes den er mere end bare en roman om en ny pest. Det er hele “cirkusset” omkring pesten der er rasende interessant. På nogle leder hudflettes “vi” ( befolkninger kloden rundt) og vores tid, økonomisk, politisk, etisk osv. selvom der er tale om fiktion.

  Tankevækkende, tak for det.

Citaten

  Signe Vorsterciteerde uitvorig jaar
  En pressefotograf fanger en midaldrende mand, der i det smukke solskin står på en motorvejsbro og sender en indædt spytklat ned over kolonnen af fremmede, der vandrer ad Sydmotorvejen fra Rødby til København. Sådan noget er ikke godt for Danmarks omdømme i udlandet.
  Rikke Jeanet Holmciteerde uit4 uur geleden
  „Ned til søen, ned til søen …“ lyder et omkvæd i en popsang, som Karoline har for vane at nynne for sig selv, når hun om aftenen stormer af sted langs søpromenaden, hendes nye, faste rute.
  Elisabeth Holbækciteerde uit3 dagen geleden
  En sms fra Michael er lige tikket ind: „Er på vej vestpå.

Op de boekenplanken

  Bookmate
  Hanne-Vibeke holst
  • 16
  • 113
  Bookmate
  Bogforum 2019
  • 69
  • 40
  T Evangelista
  Drama
  • 97
  • 13
  Sten Sagen
  Gode bøger
  • 167
  • 10
  Michael Møller
  2019
  • 145
  • 6
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)