Maya Banks

Besat

Lezen
Den succesrige forretningsmand Drake Donovan har aldrig haft lyst til at tilbringe mere en enkelt nat eller to med den samme kvinde. Men da den lyshårede skønhed Evangeline træder ind i hans natklub, ved han, at det kommer til at ændre sig.

Evangeline er en pæn forstadspige, der er flyttet til New York for at arbejde og hjælpe sine forældre økonomisk, da de af helbredsmæssige årsager ikke er i stand til at tage vare på sig selv. Da hun på ydmygende vis bliver droppet af sin kæreste, slæber veninderne hende med på den fashionable natklub IMPULSE. Her møder hun Drake — en stærkt charmerende mand, der ved, hvad han vil have. De indleder et hedt forhold baseret på lyst og tillid. Men tilliden viser sig hurtigt kun at gå den ene vej, og Evangeline må gøre op med sig selv, hvad hun vil — uden at miste sig selv af syne i processen.

Besat er første bind i bestsellerforfatter Maya Banks erotiske Enforcers-serie.
389 afgedrukte pagina’s
Oorspronkelijke uitgave
2017
Uitgeverijen
Gyldendal, Pretty Ink

Andere versies

Besat, Maya Banks
Maya Banks
Besat
  • 2K
  • 18
da
Audio

Impressies

Allan Rahbæk Rægaard Andreasen
Allan Rahbæk Rægaard Andreasendeelde een impressie3 jaar geleden
👍De moeite van het lezen waard
🔮Verborgen diepten
💞Heel mooi
🚀Verslavend
🐼Schattig
💧Tranentrekkend

Kæft en idiot! Kan vildt godt lide bogen, men Drake opføre sig fandme som et komplet fjols nogle gange!

Sussie Hovmann Mikkelsen
Sussie Hovmann Mikkelsendeelde een impressie2 maanden geleden

Den er langtrukken og jeg var desværre nød til at give op på at læse denne bog. Den har ellers en god handling, så jeg prøvede at læse videre, men det gik ikke.

Christina Amira Sobhi Zakhari
Christina Amira Sobhi Zakharideelde een impressie3 maanden geleden
💩Volslagen onzin
🙈Boeien van begin tot eind

Jeg synes der var alt for mange gentagende sætninger. Den kvindelige hovedperson er ufattelig intetsigende og selvom hun ind i mellem viser tænder kan jeg slet ikke føle hende. Hun er efter min mening ikke andet end en parodi på den svage kvinde, der lader manden dominerer.

Citaten

Ulrik Greve Munk
Ulrik Greve Munkciteerde uitvorig jaar
hun til Drake, mens Colbin slæbte hende hen mod porten. Matthews kaldte over radioen, mens han gik. Han bestilte en bil, der kunne hente »den ubudne gæst«, hvilket kun fik kvinden til at skrige endnu højere.

»Det beklager jeg, boss,« sagde Matthews roligt. »Jeg aner ikke, hvordan hun er kommet ind, men jeg undersøger det med det samme. Det kommer ikke til at ske igen.«

»Godt,« snerrede Drake. »Og nu du er i gang, så sørg for at få noget pigtråd sat op
Alice Boe Andersen
Alice Boe Andersenciteerde uit2 maanden geleden
fremtiden gjorde klogt i at holde sig langt væk fra Evangeline Hawthorn. En røvfuld han formentlig stadig var ved at komme sig over. Alligevel var han dukket op på Steven Cavendars natklub den anden aften. Og ikke alene blev han lukket ind, han havde også udnyttet sin VIP-status og fået særbehandling.
Drake havde gjort sit hjemmearbejde i forhold til Eddie, og alt, hvad han havde fundet ud af, havde kun fyldt ham med endnu større væmmelse – hvis det overhovedet var muligt. Manden havde hverken penge, job eller ambitioner
Jane Stærkær
Jane Stærkærciteerde uitvorig jaar
»Nogle gange er jeg for ærlig,« hviskede hun. »Det er ikke alle, der er interesserede i at høre sandheden, og det er ikke alle, der til enhver tid gerne vil vide, hvad jeg tænker.«

Op de boekenplanken

Ugens bog, Bookmate
Bookmate
Ugens bog
  • 184
  • 240.6K
Moderne populær erotik, Bookmate
Mommy Books, Tania
Tania
Mommy Books
  • 256
  • 179
Maya Banks, Jeanette Hornbæk
Jeanette Hornbæk
Maya Banks
  • 22
  • 151
Bøger af Maya Banks, Bookmate
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)