Michael Katz Krefeld

Nattens udyr

NÅR DU SER DEM KOMME, ER DET FOR SENT

En række bestialske kvindedrab ryster Danmark og sætter ild til nettet og medierne. Drabene fører tilbage til en gammel voldtægtssag, som samler en gruppe mænd med en indædt vrede mod kvinder. I sin efterforskning kommer politikommissær Cecilie Mars på sporet af et hemmeligt selskab, og hun opdager hurtigt, at loven ikke rækker, hvis hun skal stoppe gerningsmændene. Men hendes kontante og kompromisløse stil skaber hurtigt nye fjender — både i politiets ledelse og hjemme i Nordvest, hvor bandekrigen raser, og Cecilie selv er under mistanke for drab. Pludselig befinder hun sig som et muligt bytte og trofæ for en brutal vrede.

Nattens udyr er en selvstændig fortsættelse til den anmelderroste bestseller Mørket kalder. En storbykrimi med den hårdtslående Cecilie Mars.

284 afgedrukte pagina’s
Oorspronkelijke uitgave
2020

Andere versies

Impressies

  Elin Kromandeelde een impressie9 maanden geleden
  👍De moeite van het lezen waard
  🔮Verborgen diepten
  🚀Verslavend

  Barsk, men spændende historie med en overraskende slutning

  Christian Dyhr Jensendeelde een impressie8 maanden geleden
  👍De moeite van het lezen waard

  Ikke så god som de andre , men stadig værd at læse

  Hanne Hansendeelde een impressieeergisteren
  👍De moeite van het lezen waard

  Spændende

Citaten

  Peter Jørgen knudsenciteerde uit7 maanden geleden
  hende direkte i kachotten. Sjovt ord, kachotten, tænkte hun, mens hun betragtede Karstensen, der rejste
  Jens - Ole Andersenciteerde uit14 dagen geleden
  Nye anholdelser kommer hele tiden til.
  Jens - Ole Andersenciteerde uit14 dagen geleden
  – Ja, måske. Karstensen åbnede fryseposen med gulerødder, som indikerede, at han var tilbage på smalkost. – Men nu er det ude over hele nettet, også på YouTube.
  Hun trak på skuldrene. – Så længe vi fik dem stoppet og reddet Astrid, er det min mindste bekymring.
  – Naturligvis. Og en fantastisk indsats, Cecilie. Ingen tvivl om det. Ingen tvivl om det, sagde han og så ned i bordet. – Det er også derfor, jeg ville se dig i dag ... Har indkaldt dig til dette møde. Han rømmede sig.
  Der var gået tre dage, siden hun havde frelst Astrid og anholdt lederen af Enhjørninge-selskabet. En 62-årig dyrlæge ved navn Palle Vedelsborg fra Kastrup, der også havde en fortid i det højreradikale miljø. Hun var allerede blevet vidneafhørt af politidirektørens taskforce. Både om forløbet på gerningsstedet og kidnapningen på Riget, hvor en vagthavende sygeplejerske var blevet dræbt. Betjentene i taskforcen havde ikke ligefrem været meddelsomme, og hendes viden om det efterfølgende opklaringsarbejde stammede alene fra mediernes omtale af sagen. Det var kommet frem, at Enhjørninge-selskabets medlemmer bestod af en broget skare fra forskellige samfundslag og med vidt forskellige professioner, ligesom flere af medlemmerne var gift og havde børn. Det var ikke Cecilies opfattelse, at medierne skelnede mellem, hvem der var i inderkredsen, og hvem der var føl. Men billedet, der blev tegnet, viste, hvor stærkt funderet bevægelsen havde været i alle dele af samfundet.
  – Hvor mange er blevet anholdt? spurgte Cecilie.
  – Op mod 35 personer. Nye anholdelser kommer hele tiden til. Som jeg har forstået det, holder medlemmerne ikke ligefrem hånden over hinanden. Alle forsøger de at klare frisag. NC3 sidder allerede med et omfattende materiale bestående af medlemslister, bankkonti, mødereferater og terrorplaner. De var sgu bedre organiseret end selv Rotary. Han holdt guleroden i vejret. – Ikke et ondt ord om dem, i øvrigt, jeg har selv en søn, der er medlem.
  – Har de fundet ud af, hvordan bevægelsen opstod? Hvordan de har mødt hinanden?
  – Jeg ved

Op de boekenplanken

  Helene Juul Jensen
  Krimi
  • 857
  • 180
  Bookmate
  Bøger om natten
  • 10
  • 41
  Søren Bodholdt Hutters
  Spænding og krimier der skal læses
  • 362
  • 38
  Pia Særmark
  Danske krimier
  • 16
  • 27
fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)