tr
Ahmet Aydın

Taş Devri Diyeti

Meld me wanneer het boek is toegevoegd
Dit boek lezen upload een EPUB- of FB2-bestand naar Bookmate. Hoe kan ik een boek uploaden?
Doğru beslenmenin başucu kitabı…
Sağlıklı olmak için nasıl beslenmemiz gerektiğini unuttuk. Öğrenmek için gazete yazıları okuyoruz, televizyon seyrediyoruz. Kafamız iyice karışıyor. Bilgi kirliliği ile midelerimiz de kirleniyor. Sağlığımız bozuluyor.
30 yılı aşkın hekimlik tecrübesi ve engin bilgisiyle Prof. Dr. Ahmet Aydın doğru beslenme ile ilgili bütün merak ettiklerimizi cevaplıyor. Söyleşi formatındaki kitapta kafamızda hiçbir karışıklık bırakmadan «gerçekleri» anlatıyor. Çok merak edilen «hayvansal yağlar kolesterol yapar mı?», «ev yoğurdu ve probiyotikler», «soya ürünleri sağlıklı mı?» gibi konulardan başka tek tek hastalıkları da ele alıyor.
Prof. Dr. Ahmet Aydın'a otizmliler, osteoporozlular, aşırı kilolular, diyabetliler, depresyonlular, kanser hastaları, kalp hastaları, küçük çocuklar, yaşlılar, hamile kadınlar, sporcular gibi binlerce insan başvuruyor. Hepsi de eski sağlıklarına kavuşmak veya daha sağlıklı olmak için nasıl beslenmeleri gerektiğini soruyorlar.
Aslında dertler başka başka, ama hastalıkların sebebi aynı. Modern hayatın tanıştırdığı yiyecekler, alışkanlıklar, hareketsizlik, güneş yüzü görmeden sürdürülen yaşamlar… Prof. Aydın bütün hastalarına endüstriyel tuzaklara kapılmadan “hakiki” yiyecekler yiyin diyor. Hatta çoğuna, «Taş Devri Diyeti”ni tavsiye ediyor. «Doğru beslenin, hastalıklardan korunun ve kurtulun” diyor. Üstelik, modern şehir koşullarında bile bu diyeti uygulamak son derece kolay.
Bu kitapla doğru bildiklerinizi tekrar gözden geçirecek ve yepyeni bir hayata başlayacaksınız. Daha diri, daha sağlıklı bir hayata…
Dit boek is momenteel niet beschikbaar
243 afgedrukte pagina’s
Hebt u het al gelezen? Wat vindt u ervan?
👍👎

Citaten

  • Aycan Şimşekciteerde uit3 jaar geleden
    Yeşil yapraklı sebzeler ve otlar kalsiyum, potasyum ve magnezyum açısından süt ve süt ürünlerinden çok daha üstündür.
  • Aycan Şimşekciteerde uit3 jaar geleden
    Eğer genlerimizin baş edemeyeceği doğal olmayan yiyeceklerle beslenirsek hücrelerimiz yıpranıyor ve normal işlevlerini göremiyorlar. Sonuçta genler ve yiyecekler arasındaki bu evrimsel uyumsuzluk hali şişmanlık, diyabet, koroner kalp hastalığı, hipertansiyon, felç, depresyon, hiperaktivite, otizm, reflü, ülser, astım, romatizma, kronik yorgunluk sendromu, kanser ve osteoporoz gibi son yıllarda müthiş artış gösteren çok sayıda kronik-dejeneratif hastalığa neden oluyor2.
  • hasaneyigunciteerde uit6 jaar geleden
    Daha çok toprak (güveç), cam ya da kalaylı bakır kapları tercih edin. Emaye ve çelik tencere daha sonraki tercihlerdir. Teflon ve alüminyumu ise kesinlikle kullanmayın. Yemeklerinizi ve içeceklerinizi plastik kaplarda muhafaza etmeyin.

Op de boekenplanken

fb2epub
Sleep je bestanden hiernaartoe (maximaal 5 per keer)